Om oss

Vi hjälper dig som är tennisintresserad att utvecklas och bli en bättre spelare med våra renommerade instruktörer, kurser och resor.Hos oss får du utvecklas som tennisspelare i en härlig gemenskap utanför banan. Träna privat eller i grupp, spela matcher och var med på AWs, turneringar och tennisresor och lär känna massor med nya passionerade spelare i alla nivåer!

Med en helårsverksamhet ute i Hagaparken på Stockholms bästa grusbanos och inomhus i Kristineberg får du tennis från morgon till kväll, både i grupp och privat. Strötider,träningar, kontraktstider eller event för både privatpersoner och företag. Vi har garanterat något som passar dig och din tid. Till oss kan du komma som nybörjare eller tävlingsspelare, junior eller senior, vi hittar snabbt något som passar din spelnivå.

Grundare av Haga Tennis är Pelle Larsson, Mats Lindelöw och John Löfgren. Med en bred och lång bakgrund i elitspel och coaching både i Sverige och internationellt möter de snabbt dig och dina önskemål. 

“Vi tycker att vi har Stockholms bästa grusbanor som dessutom ligger i en fantastiskt vacker miljö med utsikt över Brunnsviken”

  

Pelle Larsson
Pelle Larsson
Mats Lindelöw
Mats Lindelöw
John Löfgren
John Löfgren